Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Om oss

Vad är vår vision?

Dittpiller.com är ditt apotek online där du kan hitta det du behöver för en bättre hälsa och ett bättre liv. Vi erbjuder en bred rad kända läkemedel och behandlingar för olika sjukdomar och medicinska tillstånd, allt med rimliga priser, hög kvalitet och detaljerade beskrivningar. Vår vision är att alla människor oavsett besvär eller ekonomisk ställning ska kunna ta del av den behandling de behöver utan en massa krångel.

Men vad är egentligen ett apotek online? Ett apotek online, säljer läkemedel via nätet istället för i en fysisk butik. Vi gör dina apoteksärenden enklare; du måste inte springa runt och passa tider eller stressa fram viktiga beslut, utan kan i lugnet av ditt hem avgöra vilken vård du föredrar. På din egen tid kan du söka efter mediciner i vår sökruta och enkelt jämföra olika alternativ. Handla kvalitetsprodukter, vare sig receptfria eller med ett recept från ett möte med en läkare, här. Vi vill att det ska kännas minst lika pålitligt att handla från oss på internet som i en vanlig fysisk butik—bara mindre komplicerat och tidskrävande.

Varför vinner du på att välja oss?

Har du inte orken att titt som tätt springa till apoteket, eller inte tiden att stå och köa? Hos oss slipper du det, vi tar emot beställningar 24 timmar om dygnet, varje dag i veckan. Snabbt och diskret skickas din behandling till dig varsomhelst i Sverige genom den metod som är lämpligast nära dig och du kan enkelt spåra paketet längs vägen. Ökad livskvalitet ska vara en självklarhet för alla och vi önskar att du genom att använda våra tjänster får en smidigare vardag och fritid.

Vi hjälper dig genom hela processen så att du kan få den bästa upplevelsen—allt från information om produkter till spårning av paket. Du kan rådfråga våra kunniga och erfarna experter när som helst, allt du behöver göra är att skicka ett meddelande till dem. Har du några frågor eller funderingar överhuvudtaget så tveka inte att kontakta oss, du är i goda händer. Dittpiller.com erbjuder inte konsultationer med läkare eller medicinska råd.

Känn en trygghet

För oss är våra konsumenter viktigast och vår önskan är att konstant göra din tillvaro bekvämare. Därför lägger vi ett stort fokus på att alla produkter i vårt sortiment, vare sig kända varumärken eller generiska alternativ, är kvalitetssäkrade. Vi följer noggrant alla regler och normer inom branschen, och strävar alltid efter att utöka vårt sortiment så att du kan få tillgång till de modernaste produkterna.

Vi hanterar alla betalningar och personuppgifter säkert och tryggt. Vi och hela vår personal förstår vikten av tystnadsplikt och inga uppgifter om dig eller vad du köper kommer att lämnas ut utan ditt godkännande. Se vår sekretesspolicy för närmare information.

För att upprätthålla säkra betalningssätt godkänner vi enbart köp genom Visa, MasterCard eller American Express.

Ta del av förmåner

Om du registrerar dig som kund hos oss får du utöver toppklassig kundtjänst, effektiv vård, snabba leveranser och en förenklad vardag även ta del av intressant fakta och unika erbjudanden. Som kund på dittpiller.com får du regelbundna nyhetsbrev där du kan lära dig spännande nya saker, läsa om fascinerande medicinska studier och hålla dig uppdaterad om priser och kampanjer.

Börja din resa mot ett hälsosammare liv idag. Vi bistår dig med de förutsättningar du behöver för att må bra och njuta av livet. Genom att tillåta oss att vara din vägledare inom sjukvård och hälsa ordnar vi de bästa lösningarna, på dina villkor. Vi är engagerade att du ska få den mest lämpade vården för dig och uppleva förbättringar av dina besvär. Med vår omfattande support, personliga service, välgrundade fakta om mediciner och snabb leverans, får du en shoppingupplevelse som är trygg, komplikationsfri och personligt anpassad för dig.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!