Sverige Telefon:
Internationell telefon:

Fraktsätt och leverans

Här på dittpiller.com jobbar vi konstant för att fraktmetoder och leveranssätt ska vara snabba och pålitliga. Vårt mål är att oavsett vart du bor i landet så ska du få ta del av kvalitetsservice.

När din försändelse skickas från oss får du en notifikation. Resterande uppdateringar gällande sändningen går via det postbolag som hanterar leveransen till ditt valda utlämningsställe. Utbärning kan antigen ske till din brevlåda, valt postombud eller valt apotek. Du kan spåra din beställning längs vägen. Alla paket vi skickar packas i diskret förpackning för att respektera din integritet.

Det är värt att notera att eftersom vissa produkter kan vara känsliga mot kyla att kolla din brevlåda dagligen om du väntar leverans från oss. Har du ett brevinkast är det viktigt att barn och husdjur inte kan komma åt läkemedlen.

Vanliga frågor om fraktsätt och leverans:

När skickas min beställning?

Din beställning skickas från oss inom 24–72 timmar efter att vi erhållit din betalning.

Vilket postbolag använder ni?

Vilket företag som används för att leverera ditt paket beror på vilken leveransmetod som har valts och de lokala postbolagen nära dig.

Kan jag som kund spåra min försändelse?

Absolut! Du spårar din beställning via https://www.17track.net/. När vi har packat och skickat dina produkter får du en bekräftelse på din mejl som innehåller ett kollinummer. Detta nummer aktiveras inom 24 till 48 timmar efter att mejlet hat mottagits. Du måste vänta på att statusen har kontrollerats innan du kan spåra ordern.

Vad kostar frakten?

Fraktkostnaden beror på leveransservicen som erbjuds i ditt land och vilken typ av leveransmetod som har valts, Standard- eller Expressleverans.

Är det möjligt att få frifrakt?

Ja. Om beställningens kostnad är 2 000 kr eller mer så bjuder vi på hela frakten. Därför rekommenderar vi att lägga lite större beställningar åt gången, både för din egen lönsamhet och med tanke på miljön.

Vad ska jag göra om mina produkter levererades skadade?

Vänligen börja med att kontakta oss på dittpiller.com. Om möjligt så uppmanas du att bifoga ett foto eller en video på de skadade produkterna. Uppfattas betydande skada på produkten som påverkar effektivitet och användande, kan vi skicka en ny, likadan produkt till dig på vår bekostnad.

Mitt paket saknar varor: vad gör jag?

Saknas produkter i din försändelse bör du kontakta vår support omedelbart. Vi kommer självklart att se till att du får alla varor du betalat för. Att ha ditt ordernummer nära till hands kan påskynda processen och effektivisera ärendet.

Hur gäller leveransvillkoren?

Har du valt Standardleverans tar det mellan 7 och 21 dagar för försändelsen att nå dig, efter att den har skickats. Expressleverans tar istället 5 till 7 dagar efter att beställningen skickats. Om ditt paket inte har ankommit inom 5 till 7 dagar efter den utsatta tiden är det möjligt att det uppkommit ett problem med destinationens adress. Du hänvisas då att höra av dig till postbolaget för att ta reda på anledningen till förseningen.

Hur fungerar det med tull och tullavgifter?

Blir du kontaktat av tullverket i ditt land, vanligtvis genom ett brev, och uppmanad att betala ytterliga avgifter i form av tullavgifter, ska du ignorera begäran och vägra leverans. Ditt paket returneras automatiskt till oss efter en tid. Hör sedan av dig till vår kundtjänst så skickar de en ny försändelse till dig så snart som möjligt, utan tilläggsavgifter.

Vart vänder jag mig om jag har ytterligare frågor?

Har du fler frågor om beställningar, leveranser eller orderbekräftelser kan du kontakta vår support via mejl eller med hjälp av vårt kontaktformulär på dittpiller.com. Att inkludera ditt ordernummer i ditt meddelande kan öka hur effektivt vi processar frågan och föreslås för snabbare assistans.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!